Týden hokeje v Sokolově

Týden hokeje v Sokolově

V úterý 24. 1. 2017 proběhla na zimním stadionu v Sokolově náborová akce Týden hokeje, která dle ohlasu přítomných dětí a rodičů měla velký úspěch. Náboru se zúčastnilo 25 chlapců a 1 dívka ve věku 3-8 let.

Banner

Po úvodním představení celé akce a převléknutí do výstroje, se všichni přesunuli na ledovou plochu, kde pod dohledem 9 trenérů, byli kluci a dívka rozděleni do čtyř skupin.

Skupiny prováděly cvičení a hry, které odpovídaly jejich schopnostem a dovednostem. Po zkušenosti z minulého Týdne hokeje byli trenéři připraveni na to, že většina dětí bude stát na ledě úplně poprvé a podle toho byl upraven samotný trénink na ledě, který probíhal dle určeného scénáře.

Po 50 minutách her a zábavy, kdy na samotných dětech, bylo vidět, jak jsou do tréninku zapálené, byla celá akce zakončena společným fotem a klubovým pokřikem. Při odchodu ze zimního stadionu většina rodičů přislíbila další účast na klubových trénincích nejmladších baníkovců.

Všichni rodiče nových hokejistů dostali podrobné informace o dalším možném zapojení do tréninku základny a v klubu pevně věří, že se díky této akci podaří rozšířit řady těch nejmenších.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje najdete zde.

další články

Citáty

phpy1V8eL
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nikdy neztrácejte pocit nadšení. Nikdy ho neberte jako samozřejmost.“