Týden hokeje v Ostrově

Týden hokeje v Ostrově

Dne 24. 1. 2017 se na zimním stadionu v Ostrově uskutečnila náborová akce Týden hokeje. Akce se konala pod záštitou ČSLH. Hokejový klub HC Čerti Ostrov zorganizoval akci velmi zodpovědně a potřebnou propagaci náboru provedl v mateřských školkách v Ostrově a blízkém okolí, jakož i na základních školách v Ostrově. Propagační materiály byly vystaveny i v prostorách zimního stadionu.

Banner

Vedení HC Čerti Ostrov (Vlastimil Šindar, Radek Schmied, Jan Pater) zajišťovalo propagaci a prezentaci klubu veřejnosti. V rámci propagace této akce byl opakovaně pouštěn velmi zdařilý klip Pojď hrát hokej.

Starosta města Ostrov Pavel Čekan se zúčastnil prezentace jako čestný host a člen dozorčí rady klubu, za ČSLH se akce zúčastnil člen VV ČSLH Milan Vacke. Pan starosta vysvětlil spolupráci a podporu města Ostrov hokejovému klubu a pan Vacke hovořil o smyslu tohoto náboru a podpoře ČSLH malým klubům.

Za sportovní část náboru byl odpovědný hlavní trenér mládeže HC Čerti Ostrov pan Radek Škarda, který vypracoval harmonogram této události dle metodického doporučení ČSLH. Ostatní trenéři a pracovníci a hráči klubu pomáhali s přípravou této akce. Jako demonstrátoři byli vybráni žáci klubu HC Čerti Ostrov (rok nar. 2005 – 2009).

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Ostrově najdete zde.


Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "