Týden hokeje v Chrudimi

Týden hokeje v Chrudimi

Dne 23. 1. 2017 organizoval HC Chrudim ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje náborovou akci v rámci Týdne hokeje, který je součástí projektu Pojď hrát hokej.

Banner

 Akce proběhla podle stanoveného programu. Celkem včetně organizátorů a rodičů bylo přítomno na zimním stadionu přes 200 lidí. Vyplněné dotazníky předalo 27 dětí, resp. jejich rodičů.

Vzhledem k tomu, že na předchozích náborových akcích se k hokeji povedlo přilákat přes 60 dětí, považujeme tento výsledek v rámci Chrudimi za nad očekávání příznivý.

Pro děti byl připraven program na ledě i mimo něj. Všichni si odnesli kromě dárků a propagačních předmětů i pozitivní zážitky z jednotlivých částí programu. Pro rodiče byla připravena prezentace projektu a chrudimského klubu. O zájmu svědčí i zapojení se do diskuze.

Na ledě probíhala v jedné třetině plochy ukázka minihokeje hráčů ročníku 2008 a mladších. Díky využití nového typu mantinelů pro minihokej tak zůstal bezpečně oddělený prostor pro ostatní účastníky zapojené do modelových tréninků a zábavných soutěží.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Chrudimi najdete zde.


Citáty

phphqstv0
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Až do osmé třídy by mělo být jedno, jestli dítě hraje v obraně nebo útoku. Měl by si vyzkoušet všechno. I útočník musí umět bránit, stejně jako obránce útočit.“