Týden hokeje v Českém Krumlově

Týden hokeje v Českém Krumlově

Dne 25. 1. 2017 se v Českém Krumlově uskutečnil Týden hokeje. Na akci se nakonec dostavilo přes 30 zájemců o lední hokej.

Banner

Akci samotnou zajišťovalo celkem 12 trenérů klubu HC Slavoj Český Krumlov. Z toho 9 trenérů se účastnilo výuky a her přímo na ledě. Tři trenéři zajišťovali zázemí, pomáhali rodičům s oblékáním dětí, půjčovaly jim vybavení.

Předseda klubu a členové výboru komunikovali s rodiči, předávali dárky a pomáhali s vyplněním dotazníků, do projektu Hokejka. Celkem se sešlo přes 30 účastníků (dětí) a cca 50 dospělých (rodičů).

Po shromáždění dětí na ledové ploše, kde si je trenéři rozdělili do skupinek a prováděli s nimi různé hry a aktivity, měli rodiče chvilku možnost si své ratolesti prohlédnout a vyfotit. Zhruba v polovině času byla rodičům nabídnuta možnost videoprezentace s případnou následnou diskuzí.

K videoprezentaci na plátně byly využity materiály z akce (powerpointová prezentace, ukázky stránek klubu, stránky ČSLH atd.) Rodiče se poměrně aktivně zajímali o dění v klubu a finanční dostupnost tohoto sportu. Na všechny otázky jsme se snažili odpovědět v maximálním rozsahu a ke spokojenosti tazatelů.

Akci Týden hokeje v Českém Krumlově monitoroval krajský metodický koordinátor Mgr. Radek Ťoupal, který vedle předsedy HC Slavoj Český Krumlov z.s. Mgr. Karla Kašáka také akci komentoval pro regionální televizi CKTV, jež celou akci natáčela.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Českém Krumlově najdete zde.


Citáty

phpUMFfEM
Andrej Šustr

obránce Tampy Bay Lightning

„Musíte si uvědomit, že pokud se vám nechce, tak se na vaše místo čeká dalších x hráčů, kteří jsou ochotní tomu obětovat cokoliv. "