Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Ve středu 28. 9. 2016 v 10:00 proběhla na zimním stadionu v Roudnici nad Labem náborová akce v rámci Týdne hokeje. Tuto akci pořádal roudnický klub ve spolupráci s ČSLH.

Banner

Dle zájmu ze strany rodičů a dětí lze říci, že náborová akce měla velký úspěch, protože na ni dorazilo 51 dětí.

Týden hokeje byla sportovní akce pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jednalo se o akci, při níž měly děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro rodiče byl roudnický klub prezentován jako „rodinný klub“ s orientací na výchovu mládeže.

Prezentace poskytla rodičům základní informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Roudnický klub vybavil příchozí děti základní hokejovou výstrojí, a děti si tak na ledové ploše vyzkoušely první hokejové krůčky a různé soutěže a hry. Všechny děti byly odměněny sladkostmi a dárky, které poskytl náš klub a ČSLH. Na závěr se pak všichni společně vyfotili.

Všechny fotografie v plných velikostech najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.