Týden hokeje ve Warriors Brno

Týden hokeje ve Warriors Brno

Letos jsme opět pořádali s podporou Českého hokeje náborovou akci Pojď hrát hokej, a to v rámci Týdne hokeje. Akce přilákala na zimní stadion na Úvoze na desítky malých dětí, které si chtěly vyzkoušet tu snad nejúžasnější kolektivní hru na světě – lední hokej.

Banner

Rodiče spolu s dětmi zažili během hodiny a půl nabitý program plný radosti, zábavy i nových informací. Po registraci, kde děti od našich trenérů dostaly pěkné dárky, se utíkaly přezout do bruslí. Mezitím rodiče spolu s trenérem Dominikem Humlem zamířili do školy přímo sousedící se zimním stadionem, kde si vyslechli pár informací o našem klubu Warriors, a taky celkově o Českém hokeji a jím pořádaných akcích. Ještě před samotným nástupem na led děti s úžasem sledovaly trénink 3. a 4. třídy.

Následovala hlavní část programu na ledové ploše. Tam si děti spolu s trenéry užily spoustu zábavy a radosti. Kromě našich mládežnických trenérů a pomocníků z řad dorostenců na malé hráče dohlížely i krasobruslařky, které jim asistovaly při jejich prvních krůčcích. Zapojili se i hráči naší juniorky, kteří chodí pravidelně pomáhat i na tréninky přípravky. Na programu byly různé typy her – jde přeci o to, aby si děti v začátcích především hrály a odnesly si krásný zážitek. V jedné třetině hřiště zároveň mohli rodiče sledovat ukázkový trénink našich druháků v hokejové výstroji.

Tato akce se konala na Úvoze již posedmé a jako vždy měla úspěch. Z téměř čtyřiceti dětí na ledě se nakonec zaregistrovalo dvaadvacet nováčků, což je velmi pěkné číslo. Věříme, že se akce všem líbila a přijdou za námi i na následující tréninky.

A ti, kteří akci nestihli, nebo snad byli nemocní, se nemusí bát a mohou přijít na další náborové akce, které plánujeme na našem zimním stadionu Úvoz. Budeme se těšit.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HCM Warriors Brno najdete zde.

Citáty

php5LHG35
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Moderní obránce vyniká rychlou přihrávkou. Ta je dnes rozhodující. A když ji dá, tak to neznamená, že pro něj akce skončila – musí podpořit útok.“