Týden hokeje v Orlové

Týden hokeje v Orlové

Již počtvrté se na zimním stadionu v Orlové konala náborová akce s názvem Pojď hrát hokej. Tentokrát poprvé v pracovní den – v pondělí 17. 9. 2018 od 16:30 hodin.

Banner

Na orlovský zimní stadion zavítalo celkem 30 dětí, které se nově registrovaly do tohoto projektu. Akce se účastnilo družstvo přípravky, které mělo připraveno ukázkový trénink pro nové malé zájemce a jejich rodiče.

O hladký průběh akce se staral kompletní trenérský tým HC Orlová (11 trenérů). Hned na úvod byla pro děti připravena dvě stanoviště na suchu – střelba na branku a dovednostní slalom. O tyto stanoviště se starali dva trenéři a hráči dorostu, kteří potom pomáhali i s organizací a převlékáním dětí.

Po převléknutí do hokejového vybavení se děti na úvod seznámily s ledovou plochou a poté si vyzkoušely různé dovednosti formou hry na pěti stanovištích. Celou povedenou akci jsme zakončili společnou fotografií.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Orlové najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“