Týden hokeje ve Skutči

Týden hokeje ve Skutči

Ve čtvrtek 23. 1. 2020 jsme na zimním stadionu ve Skutči uspořádali akci Týden hokeje. Akci předcházela řádná příprava, kdy jsme se seznámili s popisem akce a zajistili prezentaci ve školách a školkách ve Skutči i širším okolí (15 zařízení).

Banner

Akce se zúčastnilo 12 dětí s rodiči, což není mnoho, ale s ohledem na účast dětí na akcích okolních klubů je to slušný výsledek.

Účastníky akce (zejména rodiče) jsme seznámili s možnostmi, které jim nabízí hokej a hokejový svaz (Český hokej). Obeznámeni byli také s konkrétními podmínkami v našem klubu, třeba že se tréninky základny konají třikrát týdně či že při vstupu do přípravky dostane hokejista zapůjčenu výstroj od Českého hokeje zdarma.

Akce proběhla dle zpracovaného manuálu. Děti odcházely veselé s předanými dárky a rodiče s dobrým pocitem. Za HC Skuteč se akce zúčastnilo 7 členů oddílu a 6 hráčů různých kategorií.

Akci vnímáme jako podporu náboru dětí, v tomto směru jistě splnila svůj účel. Vybavení zaslané Českým hokejem je výborné, stejně tak dárky pro děti, především dresy.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Skutči najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."