Týden hokeje v Novém Jičíně

Týden hokeje v Novém Jičíně

Akce Pojď hrát hokej se v Novém Jičíně již tradičně uskutečnila ve středu 26. ledna 2022. Jde o nejvýznamnější akci Českého hokeje, kterou podporuje nábor mladých hokejistů v klubech, hlavně těch menších městech. Akce se vydařila, přišlo 16 nových dětí, které dostaly mimo jiné různé upomínkové předměty a spolu s rodiči si vychutnaly atmosféru hokejové šatny, trénink na ledě a mohly zhlédnout utkání mladých Ďáblíků, svých vrstevníků.

Banner

Ve tři hodiny nám začali spolu s rodiči chodit první „malí“ hokejisté a hokejistky, kteří se už nedočkavě těšili na led. Před zahájením prezentace rodiče vyplnili zápis dítěte, poté dostali malé dárečky, láhev CCM, šňůrku na klíče Kaufland, letáčky do přípravky a hlavně dres, který si hned děti podepsaly a oblékly. Po zápisu se všechny děti a rodiče přesunuli do klubovny na hokejovou prezentaci, ve které jsme popisovali chod klubu, prezentovali přípravku a ukázali dětskou výstroj, kterou u nás dítě obdrží zdarma.

Po celou dobu náboru probíhal na jedné třetině hřiště ukázkový trénink našich malých Ďáblíků. Celé akci byl přítomen odchovanec klubu, hráč Vsetína, Třince a Vítkovic, David Květoň.

Děti měly připravené různé aktivity, například slalomy, překážky či střílení na branku.

Akce pojď hrát hokej byla ukončena závěrečnou fotkou a rozloučením. Akce s počtem 16 zúčastněných dětí měla veliký úspěch, někteří rodiče hned po skončení akce zapsali své dítě do našeho klubu nebo do školiček bruslení, které tradičně klub pořádá každou sobotu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Novém Jičíně najdete zde.

Citáty

phpXBVl4e
Jaromír Jágr

Olympijský vítěz a nejlepší český hráč historie v NHL

„Jestliže chceš být lepší než kdokoliv jiný, musíš pracovat tvrději než kdokoliv jiný. Žádné jiné tajemství v tom nehledej.“