Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Celkem 36 dětí a jejich rodičů si v úterý 22. ledna našlo cestu na zimní stadion v Mladé Boleslavi, kde se od 16:45 hodin konala jedna z mnoha částí jinak celorepublikové akce s názvem Pojď hrát hokej.

Banner

Děti společně s rodiči prošly registračním systémem, kdy bylo nutné vyplnit nezbytné kolonky na příslušných formulářích. Potenciální mladí hokejisté a hokejistky v tu chvíli navíc dostávali dárky v podobě národních hokejových dresů, odznáčků, malého občerstvení a také suvenýrů z fanshopu Bruslařského klubu.

V kabině nejprve všechny přivítal sportovní manažer mládeže Martin Vejvoda, načež následovala krátká prezentace ledního hokeje a klubu BK Mladá Boleslav v prostorech VIP. Pak už se děti vydaly na ledovou plochu, kde je čekalo hned několik stanovišť.

Vše fungovalo formou her a zábavy. Na ledě bylo s dětmi celkem 8 trenérů, nechyběli ani hráči A-týmu – Pavel Kousal, Ondřej Najman a Jiří Kurka – a s dětmi se sklouzl také klubový maskot Embík. Trenérům pomáhalo i několik žáků, kteří již hokej hrají. Ti na závěr rovněž sehráli krátké modelové utkání. Chybět nemohla závěrečná týmová fotografie.

„Akci považujeme za úspěšnou. Dokonce se nás po jejím skončení hned několik rodičů ptalo na další tréninky a co je potřeba udělat pro to, aby jejich děti s námi mohly chodit na led,“ pochvaloval si sportovní manažer mládeže Vejvoda.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mladé Boleslavi najdete zde.

Citáty

phpO6S6nX
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Až později, když vzpomínáte na to, jak jste hráli hokej jako malí, teprve doceníte, jakou oběť pro vás rodiče přinesli. “