Týden hokeje v Šumperku

Týden hokeje v Šumperku

Hokejový klub Mladí draci Šumperk se letos podruhé připojil k celostátní akci organizované Českým hokejem Týden hokeje. V úterý 18. 9. 2018 odpoledne se na zimním stadionu v Šumperku sešlo přes 50 účastníků.

Banner

Na propagaci a organizaci spolupracoval pořádající klub s Českým hokejem a Městem Šumperk. Do programu se přihláškou zapojilo 25 dětí v doprovodu rodičů.

Po přivítání si děti s doprovodem mohly prohlédnout stadion a vyzkoušet a osahat si hokejovou výstroj při prohlídce hokejové šatny.

Následovala prezentace pro rodiče, při které byl uveden celý projekt, vize klubu a jeho chod a směřování. Byla promítnuta videa k představení ledního hokeje i ta klubová náborová.

Pro děti zároveň měli kluboví trenéři připraveno pásmo pohybových her a ukázek dovedností. Děti se s pomocí asistentů a rodičů v šatnách oblékly a připravily k hlavní části.

Na ledě byly děti rozděleny do skupin. Na stanovištích byla náplní hra, zábava i ukázky pohybových dovedností. V oddělené části kluziště předvedli mladí hráči klubu minihokej a některé hry na ledě.

Po společném fotografování mohly děti pod dohledem trenérů volně bruslit nebo si rovnou vyzkoušet zahrát hokej.

Závěrem, po poděkování účastníkům, obdrželi rodiče informace a materiály o možnostech přijít na trénink přípravky klubu a o klubovém náboru.

Podle ohlasů byl z dárků, které děti při registraci obdržely, nejvíce ceněný dres v národních barvách.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Šumperku najdete zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“