Týden hokeje ve Warriors Brno

Týden hokeje ve Warriors Brno

Letos jsme opět pořádali s podporou Českého hokeje náborovou akci Pojď hrát hokej, a to v rámci týdne hokeje. V této sezoně již podruhé. Akce přilákala na zimní stadion na Úvoze na tři desítky malých dětí, které si chtěly vyzkoušet tu snad nejúžasnější kolektivní hru na světě – lední hokej.

Banner

Rodiče spolu s dětmi zažili během hodiny a půl nabitý program plný radosti, zábavy i nových informací. Po registraci, kde děti od našich trenérů dostaly pěkné dárky, se utíkaly přezout do bruslí. Mezitím zamířili rodiče spolu s trenérem Dominikem Humlem do školy přímo sousedící se zimním stadionem, kde si vyslechli pár informací o našem klubu Warriors a taky celkově o Českém hokeji a jím pořádaných akcích.

Ještě před samotným nástupem na led děti s úžasem sledovaly trénink 3. a 4. třídy. Následovala hlavní část programu na ledové ploše. Tam si děti spolu s trenéry užily spoustu zábavy a radosti. Kromě našich mládežnických trenérů a pomocníků z řad našich hráčů na malé hráče dohlížely i krasobruslařky, které jim asistovaly při jejich prvních krůčcích. Zapojili se i hráči naší juniorky, kteří chodí pravidelně pomáhat i na tréninky přípravky. Na programu byly různé typy her – jde přeci o to, aby si děti v začátcích především hrály a odnesly si krásný zážitek. V jedné třetině hřiště zároveň mohli rodiče sledovat ukázkový trénink našich druháků v hokejové výstroji.

Tato akce se konala na Úvoze již podesáté a jako vždy měla úspěch. Z téměř čtyřiceti dětí na ledě, včetně našich druháků, se nakonec zaregistrovalo 25 úplných nováčků, což je zvlášť v dnešní době karantén velmi pěkné číslo. Věříme, že se akce všem líbila a přijdou za námi i na následující tréninky.

A ti, kteří akci nestihli, nebo snad byli nemocní, se nemusí bát a mohou přijít kdykoliv na jeden z našich tréninků na našem zimním stadionu Úvoz. Tréninky se konají v pondělí od 17:30, ve středu od 16:15 a v sobotu ráno od 7:45. Budeme se těšit.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HCM Warriors Brno najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.