Týden hokeje v Rakovníku

Týden hokeje v Rakovníku

Ve čtvrtek 24. 11. patřilo odpoledne na zimním stadionu v Rakovníku malým dětem v rámci náborové akce Týden hokeje. Již podesáté si tak mohly děti vyzkoušet být hokejistou a seznámit se s hokejovým prostředím na akci, kterou úspěšně pořádá Český hokej.

Banner

Registrace byla díky novému systému přihlášení rychlá a bezproblémová. Všechny zaregistrované děti obdržely drobné dárky a před přesunem do zázemí zimního stadionu měly možnost sledovat ukázkový trénink rakovnické přípravky.

Během krátké prezentace byli rodiče se svými dětmi seznámeni s historií a základními informacemi o klubu HC Rakovník a finanční náročností tohoto sportu. Byla jim představena kompletní hokejová výstroj, kterou klub HC Rakovník s podporou Českého hokeje dokáže v případě zájmu na celý první rok bezplatně zapůjčit.

Po ukončení prezentace se děti společně s rodiči přesunuli k převlečení do připravené kabiny, kde si děti mohly případně zapůjčit brusle nebo helmu.

Na ledové ploše na 10 nových hokejistů již čekali trenéři a začalo seznamování a první krůčky na ledě, vše formou her a zábavy. Celá akce byla zakončena společným fotografováním na ledové ploše.

Podle zpětné vazby od rodičů a úsměvů samotných dětí se akce velmi líbila. Všem zúčastněným děkujeme.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Rakovníku najdete zde.

Citáty

phpAdBI4A
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Táta vždy říkal: „Měj velké cíle. Představuj si, jak hraješ za Frölundu. Představ si, jak hraješ za Švédsko. Představ si, jak si oblékáš ten dres.“