Novinka! Poukázky na první výstroj můžete uplatnit i při nákupu online

Novinka! Poukázky na první výstroj můžete uplatnit i při nákupu online

Zaregistrovali jste během posledního půlroku své dítě do projektu Pojď hrát hokej a následně i do ČSLH? V případě, že jste tak učinili a vaší ratolesti je méně než deset let, obdrželi jste jako dárek poukaz na nákup prvního hokejového vybavení v hodnotě 1500 Kč. Vzhledem k tomu, že první poukazy na nákup byly rozeslány v prosinci a jejich platnost je půl roku, je nejvyšší čas, pokud jste tak již neučinili, vyrazit s malým hokejistou na nákup potřebného vybavení. Pokud nestíháte navštívit prodejnu osobně, můžete poukaz nově uplatnit i při nákupu zboží přes e-shop.

Banner

 

 

Dříve bylo možné poukaz využít jen na pokladně vybraných prodejen (zde), nyní ho můžete uplatnit rovnou při nákupu online.

Jak tedy postupovat při uplatňění poukazu při nákupu přes e-shop?

  • Na www.stridasport.cz vyberte požadované zboží, zvolte jeho množství (bílý obdélník) a vložte do nákupního košíku.
  • Pro dokončení objednávky je třeba vyplnit kontaktní údaje. Způsob dopravy volte vždy dobírkou, v rámci projektu Pojď hrát hokej vám nebude účtována doprava.
  • Posledním krokem před odesláním objednávky je vyplnění čísla vašeho poukazu do pole "poznámka" (vpravo dole, část 05 Osobní údaje), poté objednávku potvrdíte a odešlete.
  • Kromě objednání zboží přepošlete obdržený e-mail od ČSLH se samotným poukazem na jana@stridasport.cz (s případnými dotazy se obracejte na tel.: +420 460 000 251). Následně proběhne kontrola pravosti. Pokud bude vše v pořádku, bude vaše objednávka expedována, v opačném případě vás budeme kontaktovat.

Před dodáním zboží obdržíte e-mailem fakturu, která bude ponížena o cenu za dopravy a hodnotu poukazu. Částku na faktuře uhradíte přepravci dobírkou.

Kompletní informace najdete v sekci Staň se členem ČSLH a získej příspěvek na první výstroj.

 

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."