Týden hokeje v Příbrami

Týden hokeje v Příbrami

Ve středu 22. 1. 2020 se od 17:30 hodin konala akce Pojď hrát hokej na zimním stadionu v Příbrami. Celou tuto akci navštívilo a zaregistrovalo se na ní 34 dětí.

Banner

Po úvodní registraci se děti v připravené kabině za pomoci svých rodičů přezuly do bruslí, oblékly si helmy a šly si na led vyzkoušet bruslení s trenéry HC Příbram. Kromě samotného bruslení trenéři připravili pro děti hry na ledě s různými pomůckami, aby tak první krůčky dětí na ledě zpestřili a vyvolali zájem dětí o bruslení i lední hokej jako takový. Jsme rádi, že nám při této akci ochotně pomohli i hráči z našich týmů dorostu a juniorů, a to v rolích asistentů.

V 17:50 proběhla ve VIP salonku klubu HC Příbram krátká videoprezentace, kde bylo rodičům vysvětleno, co vše hokej a tréninky ledního hokeje obsahují, a to s důrazem na jeho nízkou finanční náročnost a zejména na přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Dále proběhlo představení našeho hokejového klubu, jeho fungování, přístup k výchově dětí a prezentace nejen tréninku, ale i výstroje a bezpečnostních prvků.

V Příbrami má hokej dobré jméno a tato akce za velké podpory Českého hokeje přilákala opět nové zájemce o lední hokej a o klub HC Příbram jako takový. Z bezprostředních reakcí dětí i rodičů můžeme usuzovat, že se jim připravená akce líbila a budeme se s nimi těšit na viděnou na dalších klubových trénincích.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Příbrami najdete zde.

Citáty

phpdUpOGd
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Pokud náhodou zaškobrtneš a spadneš na zpátky na zem, nezalekni se toho. Jen se ujisti, že se dokážeš znovu postavit."