Týden hokeje v HC Pilsen Wolves

Týden hokeje v HC Pilsen Wolves

Psalo se 25. září 2019 a hokejový klub Pilsen Wolves se opět zhostil akce Českého hokeje Pojď hrát hokej. Jak už jsme zvyklí, byl připraven hokejový program pro děti i jejich rodiče.

Banner

Blížila se 16. hodina a hala zimního stadionu na Košutce se plnila a plnila, až se naplnila skoro celá. Hned po první zastávce - registraci, kde děti dostaly svůj dres a dobroty, následovala prezentace pro rodiče, kde se seznámili s tím, jaké to vlastně je mít doma malého hokejistů.

Děti mezitím dováděly a cvičily před zimním stadionem pod vedením trenérů. Protože svítilo sluníčko, měly všechny děti dostatečné množství energie, která se jim následně hodila.

Další zastávkou v naší stanici byl totiž trénink na ledě. Ti nejmenší zkoušeli ťapat, starší už se učili třeba brzdit nebo bruslit pozadu, ale všechny děti měly o zábavu postaráno. Samozřejmě nesměla chybět ani společná fotka. Celou akcí nás doprovázel i český lev Puk a náš známý malý vlk Chloupek. Společně rozdávali radost nejen dětem, ale i rodičům a trenérům.

Celá akce proběhla úspěšně a my doufáme, že se v řadách dětí najdou noví úspěšní hokejisté.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Pilsen Wolves najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“