Týden hokeje v Chocni

Týden hokeje v Chocni

Ve čtvrtek 24. listopadu 2022 v 16:00 hodin se na Zimním stadionu v Chocni uskutečnila v rámci Týdne hokeje v pořadí už desátá náborová akce s názvem Pojď hrát hokej.

Banner

Tradiční akce přilákala na choceňský zimní stadion 19 malých hokejistů a hokejistek, kterým se věnoval početný zástup trenérů, včetně bronzové medailistky z nedávného MS žen Andrey Trnkové.

Po registraci a převzetí hodnotných dárků děti absolvovaly na rozehřátí zábavné hry v prostorách zimního stadionu. Pro rodiče byla mezitím připravena krátká prezentace, kde se mohli dozvědět něco o našem klubu, hokeji jako takovém a také o možnostech materiální a jiné podpory od Českého hokeje a choceňského klubu.

Následně se děti s rodiči odebrali do připravené kabiny a poté na ledovou plochu. Po prvním seznámení s ledem děti absolvovaly několik stanovišť, kde si mimo jiné vyzkoušely různé hry, nájezdy na brankáře či sbírání míčků. Po velmi povedeném tréninku nesmělo chybět závěrečné focení a rozloučení s dětmi.

Všem účastníkům akce děkujeme a těšíme se na další shledání například na kurzu bruslení v našem klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Chocni najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“