Týden hokeje v Bruntálu

Týden hokeje v Bruntálu

Podruhé v letošní sezoně se hokejový klub HC Bruntál zapojil do akce Týden hokeje, která patří do projektu s názvem Pojď hrát hokej. Ve spolupráci s Českým hokejem uspořádal v pátek 28. 1. 2022 nábor dětí do hokejové přípravky.

Banner

Děti si hned při registraci odnesly malou pozornost ve formě dárku poskytnutého Českým hokejem – hokejové láhve na pití a klíčenky.

Po úvodní registraci byla všem dětem představena hráčská i brankářská hokejová výstroj a další tréninkové pomůcky. Zatímco si děti užívaly rozcvičku na sněhu, jejich rodiče se seznámili formou jednoduchého výkladu s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu. Rodičům bude odeslána na email kompletní prezentace.

Následoval přesun na ledovou plochu, kde si děti vyzkoušely své první krůčky na ledě pod vedením trenérů. Celá akce byla zakončena společným focením trenérů a nových hokejových nadějí.

I přes „covidové“ nástrahy se nám podařilo tuto akci úspěšně uskutečnit a k radosti celého organizačního týmu jsme přivítali 13 nových hokejových nadějí. Pěvně věříme, že se většina zapojí do hokejové přípravky.

Obě akce Týden hokeje hodnotíme velmi kladně. Celkově se náborových akcí zúčastnilo 42 dětí a drtivá většina se připravuje na vstup do hokejového světa!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Bruntálu najdete zde.

Citáty

phps86y94
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Být gólmanem je z 90 % o hlavě. Pokud se zaseknete ve svých vlastních myšlenkách, nebudete mít soustředění potřebné do zápasu a k úspěchu. Když jste ještě malí, nikdo vám tohle neřekne. Nejlepší způsob, jak získat správné rozpoložení, je začít se hokejem bavit. Zbytek přijde samo.“