Týden hokeje v Poličce

Týden hokeje v Poličce

Ve čtvrtek 27. ledna 2022 proběhla na zimním stadionu akce Týden hokeje, kterou jsme pořádali ve spolupráci s Českým hokejem. Akce se zúčastnilo 13 dětí. Vyplněno bylo 13 formulářů.

Banner

Při registraci dostali rodiče informace o projektu „Pojď hrát hokej“,předali jsme jim propagační letáčky s vytištěným programem akce a vytisknutou prezentaci „Týden hokeje“. Děti dostaly drobné dárky.

Po registraci se účastníci přesunuli do kabiny, kde jsme rodiče krátce seznámili s organizací mládežnických kategorií v našem klubu a s termíny bruslení.

Po převlečení pokračoval program na ledě – seznamování se s ledem, bruslení s hrazdičkou i bez ní, hry na ledě, zkoušení obratnosti i střelba na brankáře. Program na ledě trval 45 minut. Rodiče měli možnost zhlédnout na druhé polovině ledové plochy trénink přípravky. Následovalo společné focení všech účastníků akce.

Propagace akce Týden hokeje proběhla v regionálním tisku, na plakátech (plakátovací plochy v Poličce a okolních obcích) a pomocí letáků a plakátů do škol a školek ve městě i okolních obcích.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Poličce najdete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."