Týden hokeje v HC Mad Bull

Týden hokeje v HC Mad Bull

HC Mad Bull pořádal ve středu 23. 11. 2022 ve spolupráci s Českých hokejem v Hokejovém centru Pouzar náborovou akci v rámci Týdne hokeje – Pojď hrát hokej.

Banner

Akce začala v 16:30 hodin, kdy byli rodiče s dětmi uvítáni, seznámeni s akcí jako takovou a vyzváni k registraci jejich ratolestí. Během registrace se všem věnovali vedoucí jednotlivých kategorií. Děti si mohly vyzkoušet střelbu na branku a rodičům byly zodpovězeny veškeré dotazy. Každé zaregistrované dítě dostalo lahev na pití PHH, brožuru Správný sport pro Vaše dítě, plakát národního týmu, samolepku na helmu a různé drobnosti, které si mohlo vybrat (náramek, odznáček, klíčenku).

Po registraci se rodiče přemístili do restauračního zařízení hokejového centra Pouzar, kde byli seznámeni s projektem Pojď hrát hokej. Šéftrenér klubu René Vydarený rodiče seznámil s propagačním videem Českého hokeje doplněným informacemi o klubu HC MAD BULL.

Ve stejné době byl pro děti připraven program v tělocvičně, kde byly zapojeny do různých sportovních dovedností. Po tělocvičně byla představena rodičům i dětem hokejová výstroj pro nejmenší a byli seznámeni s následujícím programem na ledové ploše. Nově příchozím devatenácti dětem byly zapůjčeny tréninkové – zápasové dresy, aby se cítily součástí našeho klubu, hokejová výzbroj, helma, brusle a rukavice.

Na ledové ploše byla připravena spousta atraktivních stanovišť zpestřených blikajícími světýlky. Děti sbíraly barevné předměty, zdolávaly překážkové dráhy, slalom a vyzkoušely si zrcadlení prvního hráče.

Velkým pozitivem této akce byla účast hráčům MAD BULLU kategorií ve věku od 8 do 15 let, kteří přišli pomoci v hojném počtu, a díky tomu měl každý zaregistrovaný hráč individuální přístup s praktickou ukázkou hokeje. Na konci akce proběhlo společné focení, všem zúčastněným jsme poděkovali a akce byla zakončena.

Velice děkujeme všem dětem, rodičům, organizátorům, hráčům a Českému hokeji.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HC Mad Bull najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“