Týden hokeje v Krnově

Týden hokeje v Krnově

V sobotu 28. 9. 2019 v 10:00 se na zimním stadionu Krystal v Krnově sešli rodiče s dětmi k náborové akci v rámci Týdne hokeje pořádané ve spolupráci s Českým hokejem pod názvem „ Pojď hrát hokej“.

Banner

Akce Týden hokeje byla zahájena registrací nově příchozích dětí. Registrovaných dětí do projektu Pojď hrát hokej bylo celkem 7. V průběhu registrace dostaly děti drobné náborové dárky, včetně hokejového dresu, ve kterém pak následně vyzkoušely své dovednosti na ledě.

Poté se rodiče s dětmi přemístili do šaten našich malých hráčů HK Krnov mládež, kde se seznámili s hokejovou výstrojí. Při prezentaci si poslechli, jak to funguje v našem klubu, získali ale i další důležité informace týkající se ledního hokeje a začátků s tímto sportem.

Hned po prezentaci se natěšené děti přesunuly na ledovou plochu, kde už je čekali trenéři klubu HK Krnov mládež a jejich pomocníci. Pro děti měli připravené různé hry a dovednostní soutěže. Pro nejmenší byly připravené malé pomocné hrazdičky, aby se i tyto děti lehce pohybovaly po ledě. Zároveň byly děti u zápasu našich nejmladších hokejistů – přípravky.

Nakonec jsme se všichni společně vyfotili, aby měli všichni zúčastnění na tento den pěknou vzpomínku. Všem účastníkům akce děkujeme a těšíme se na další setkání.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Krnově najdete zde.

Citáty

phpzDiBkV
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Hokej je krásný týmový sport, ve kterém je možné prožít plno skvělých momentů.“