Týden hokeje v Sušici

Týden hokeje v Sušici

Akce „Pojď hrát hokej“ se na zimním stadionu TJ Sušice konala 25. 9. 2019. Zaregistrovalo se celkem 15 dětí.

Banner

Začátek akce byl plánován na 16 hodin. První účastníci se začali scházet již v 15:45. Podle plánu jsme začali prezencí. Zapsalo se celkem 15 dětí ve věku od 3 do 11 let.

Souběžně s prezencí probíhala ukázka hokejového tréninku ročníků 2010-11. Nově příchozí děti byly zapojovány do suché přípravy, kde plnily různé úkoly (střelba na bránu, balanc na BOSU, slalom, žebříček...).

Samotná prezentace našeho klubu proběhla v jedné z upravených šaten a byla doplněna videem. Po prezentaci byl dán prostor k dotazům a pak se všichni přesunuli do druhé šatny, kde byly pro děti, které neměly vhodné vybavení, připraveny výstroje. S oblékáním jim pomáhali asistenti z řad hokejistů starších žáků.

Na ledě byli dětem přiděleni asistenti či trenéři a děti měly možnost zúčastnit se různých her (sbírání a hledání plyšáků a barevných míčků, střelba na brankáře, zvířátka v zoo, vožení po ledě...). Závěrem proběhlo společné focení a program byl ukončen.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sušici najdete zde.

Citáty

phphEBmji
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Výsledky a tabulky nejsou podstatné. Důležité je, aby se děti naučily pořádně bruslit. Hlavně ať rodiče na děti ani trenéry netlačí a nestresují je. To nikam nevede.“