Týden hokeje v Sokolově

Týden hokeje v Sokolově

V úterý 19. 9. 2017 proběhla na zimním stadionu v Sokolově náborová akce Týden hokeje, která dle ohlasu přítomných dětí a rodičů měla velký úspěch.

Banner

Náboru se zúčastnilo 17 chlapců a 1 dívka ve věku 3-7 let. Po úvodním představení celé akce a převléknutí do výstroje, se všichni přesunuli na ledovou plochu, kde pod dohledem 10 trenérů byli kluci a dívka rozděleni do skupin na úplné začátečníky a na mírně pokročilé.

Všechny skupiny prováděly cvičení a hry, které odpovídaly jejich schopnostem a dovednostem. Trenéři se připravili na různé výkonnostní rozdíly jednotlivých dětí a na ledě vše probíhalo dle připraveného scénáře. Po 50 minutách her a zábavy si všichni společně zakřičeli klubový pokřik a akce byla zakončena společným fotem.

Při odchodu ze zimního stadionu většina dětí i s rodiči přislíbila, že určitě přijdou na trénink základny a stanou se hráči klubu.

Všichni rodiče nových hokejistů dostali podrobné informace o dalším možném zapojení do tréninku v naší základně a pevně věříme, že se z této akce podaří vychovat možné nástupce našich úspěšných odchovanců.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Sokolově najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."