Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Týden hokeje v Roudnici nad Labem

Dne 23. 1. 2020 proběhla ve spolupráci s Českým hokejem na zimním stadionu v Roudnici nad Labem náborová akce Týden hokeje – Pojď hrát hokej.

Banner

V rámci přípravy na tuto událost provádí hokejový klub HC Roudnice nad Labem dopolední bruslení s dětmi z MŠ z Roudnice nad Labem. Při této příležitosti byla propagována akce Týden hokeje – Pojď hrát hokej. Dětem zde spolu se sladkou odměnou byly předány pozvánky na zimní stadion. Děti z ostatních MŠ a ZŠ v Roudnici nad Labem, Budyni, Štětí, Straškově a přilehlém okolí byly osloveny osobní návštěvou propagačního týmu našeho klubu. K propagaci akce Pojď hrát hokej náš klub opět využil všechna dostupná média a veřejné reklamní plochy.

Manuál pro přípravu náboru nám poskytl velmi solidní návod, a tak akce probíhala plynule a bez větších nesnází. Na registraci se nám zapsalo celkem 19 děti. Všem dětem jsme ukázali zázemí našeho klubu, seznámili jsme je s hokejovou výstrojí a výzbrojí, a nakonec nastoupily na led.

Vzhledem k tomu, že se jednalo převážně o nebruslící děti, náplní této části dne bylo pouze seznámení s ledovou plochou a jednoduché hry. Dětským návštěvníkům akce Pojď hrát hokej se po celou dobu věnoval trenérský tým našeho klubu pod vedením hlavního trenéra mládeže Jaroslava Kally. Po celou dobu náboru současně probíhaly na vyhrazených částech ledové plochy tréninky 1. třídy. Tréninky byly modelovány tak, aby obsahovaly ukázky nácviku dovedností, zábavné hry na ledě a předvedení minihokeje.

Během Týdne hokeje si v Roudnici nad Labem přišlo lední hokej vyzkoušet 19 dětí, z toho 5 dívek a 14 kluků. Věříme, že individuální přístup trenérů byl velkým přínosem a vzbuzený zájem dětí se promítne již brzy i v naší hokejové školičce bruslení.

Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na další spolupráci.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Roudnici nad Labem najdete zde.

Citáty

phpj1OsJZ
Michal Broš

mistr světa a čtyřnásobný český šampion

„Měl jsem období, kdy jsem do kabiny nechodil ani tak kvůli hokeji jako kvůli kamarádům.“