Týden hokeje v Brumově-Bylnici

Týden hokeje v Brumově-Bylnici

Ve středu 22. 1. 2020 se na našem zimním stadionu v Brumově-Bylnici uskutečnila náborová akce Českého hokeje Pojď hrát hokej v rámci akce Týden hokeje. Akce byla z naší strany propagována osobními návštěvami našich trenérů na základních a v mateřských školách, využili jsme všechna dostupná média a propagovali akci na nástěnkách v okolních městech a vesnicích.

Banner

Úvod akce, která začala v 17:00 hodin, byl věnován prvnímu kontaktu s rodiči a jejich dětmi v prostoru restaurace Hotelu Arena na zimním stadionu. Celý průběh registrace dětí a blok informací pro rodiče o záměru a cílech programu Pojď hrát hokej probíhal v přátelské atmosféře.

Děti si následně mohly pod dohledem našich trenérů a asistentů vyzkoušet hráčskou výstroj. Následovala prezentace s konkrétními informacemi o práci s dětmi a mládeží v HC BBSS a o možnostech zapojení se do činností v našem hokejovém klubu.

Po skončení prezentace program pokračoval na ledové ploše. Všichni zúčastnění se přesunuli do hokejových šaten, kde rodičům pomáhali s obouváním bruslí dětem naši trenéři. Děti si rozdělili trenéři a asistenti do tří skupin a jedné free zóny. Náplní ukázkového programu pro děti byly pohybové hry, soutěže, štafety či seznámení se s hokejkou a pukem. Úsměv a radostný pokřik dětí provázel celý pobyt na ledové ploše, o čemž svědčí i fotomateriál z akce. Bonbónkem bylo sehrání ukázkového utkání v minihokeji našich nejmenších hokejových nadějí.

Na závěr celé akce jsme vyfotili závěrečnou fotku, poděkovali dětem i rodičům za jejich nasazení, radost z pohybu a čas, který strávili s námi.

Tým, který zabezpečoval celou akci, se skládal z 12 lidí – 8 trenérů a 4 organizačních pracovníků. Celé náborové akce se u nás v Brumově-Bylnici zúčastnilo na 30 dětí. Je to pro náš klub velký příslib do budoucna. Pevně věříme, že akce oslovila děti a rodiče a že se s nimi budeme v budoucnu setkávat na našem zimním stadionu v Brumově-Bylnici.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Brumově-Bylnici najdete zde.

Citáty

php8Y2Or2
Mats Sundin

Olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa

„Nejdůležitější je mít radost. Hrát si nehledě na věk. Nebojte se snít. Nebuďte jednostranní. Žijte v přítomnosti. Elitářství až od 17 let.“