Týden hokeje v Žebráku

Týden hokeje v Žebráku

Ve středu 24. 1. 2018 v 16:00 začala na zimním stadionu Hořovice náborová akce Týden hokeje. Celkem přišlo a registrovalo se 16 dětí. Všechny děti při registraci dostaly dárek a oblékly si dres. Po registraci byly rodičům a dětem sděleny veškeré informace týkající se projektu Pojď hrát hokej a také informace o klubu a možnostech zapůjčení hokejové výstroje.

Banner

Po prezentaci se všichni přesunuli do hokejové kabiny, kde si děti oblékly hokejovou výstroj a pak už mohly vyrazit na led, kde se jim věnovali instruktoři a na pomoc přišli také někteří hráči staršího dorostu. Ledová plocha byla rozdělena na tři části, kdy v první a druhé třetině hrály na ukázku minihokej děti, které již hokejový klub navštěvují.

Děti, které přišly na nábor, se rozdělily do skupin dle toho, jak uměly bruslit. Každou skupinu vedl instruktor a s pomocí hráčů dorostu pro děti vymýšleli různé hry a cvičení. Děti vydržely bruslit 75 minut a celou akci zakončilo společné focení. Klub doufá, že se dětem akce líbila a že všichni dorazí na tréninky, které se konají každé pondělí a úterý na zimním stadionu v Hořovicích.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Žebráku najdete zde.

Citáty

phpN55Dga
Martin Ručinský

olympijský vítěz z Nagana

„Dnes je nejdůležitější bruslení, protože hokej se neuvěřitelně zrychlil. Na dovednostních disciplínách jako je střelba nebo technika hole se dá pracovat."