Týden hokeje ve Dvoře Králové nad Labem

Týden hokeje ve Dvoře Králové nad Labem

V 16 hodin jsme podle plánu zahájili registraci účastníků akce, na kterou se 26. 9. 2019 ve Dvoře Králové nad Labem nakonec dostavilo 17 účastníků.

Banner

Poté, co všichni bez problémů zvládli úvodní formality, vyplnili si svá jména na obdržené dresy a zabydleli se v hokejové kabině, začala dětem ukázková rozcvička, které se děti aktivně zúčastnily.

Pro rodiče byla souběžně s rozcvičkou připravena krátká prezentace ledního hokeje v rámci projektu "Pojď hrát hokej" a byly jim předány informace k chodu našeho hokejového oddílu. Na závěr prezentace proběhla ukázka hokejové výstroje a rodiče byli informováni o bezpečnosti ledního hokeje v dnešní době.

Po ukončení rozcvičky dětí a prezentace pro rodiče se děti začaly připravovat na program na ledě. Děti společně pod vedením trenérů absolvovaly abecedu bruslení a jednoduché hry v kolektivu. Na konec programu předvedla naše hokejová přípravka část tréninku a minihokeje.

Na závěr akce proběhlo společné focení a rozloučení se všemi zúčastněnými. Akce se dětem líbila a těší se na další hokejové krůčky v našem klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Dvoře Králové nad Labem najdete zde.

Citáty

php6ZfkAi
Jakub Voráček

útočník Philadelphie Flyers

„Když jsem byl malý, hrával jsem i tenis a fotbal. To je podle mého strašně důležité, aby, když je dítě ještě ve vývoji, dělalo co nejvíce sportů. Dnes mají děti bohužel jiné zájmy. Je to pak vidět na jejich obratnosti a talentu."