Týden hokeje v Domažlicích

Týden hokeje v Domažlicích

V pátek 22. 9. 2017 proběhla na zimním stadionu v Domažlicích od 15.00 znovu náborová akce Týden hokeje, která měla mezi dětmi i jejich rodiči opět velmi dobrý ohlas. Akce se zúčastnilo celkem 23 dětí ve věku 3-9 let, z toho bylo 21 chlapců a 2 dívky.

Banner

Náborové akce v Domažlicích se zúčastnila i hokejová legenda Jiří Kučera.

Akce probíhala podle předem naplánovaného scénáře. V prostorách zimního stadionu byly všichni přivítáni vedením klubu a po zaregistrování obdrželo účastníci dresy a drobné dárky poskytnuté ČSLH. Rodiče byli informováni o organizaci a programu celé akce.

Nejprve si mohly děti vyzkoušet v rámci aktivit mimo led střelbu a práci s hokejkou. Před programem na ledě pak proběhla prezentace o hokeji rodičům.

Program na ledě začal v 16 hodin. Nováčci byly rozděleni do dvou skupin podle schopnosti bruslení. Uprostřed byl připraven zábavný program pro ty, kteří s bruslením teprve začínají. V další třetině si pak lepší bruslaři společně s několika dětmi z přípravky vyzkoušeli náročnější hry. V dalším prostoru mohli rodiče současně sledovat ukázku tréninku dětí ve věku 7-8 let.

Celý program byl zakončen společnou fotografií zúčastněných.

Do celé akce bylo mimo vedení klubu zapojeno celkem 8 trenérů v čele se šéftrenérem Václavem Polívkou. Do akce byli zapojeni i dorostenci, kteří pomáhali s oblékáním dětí a s aktivitami na ledě i mimo něj.

Kompletní fotogalerii z týdne hokeje v Domažlicích najdete zde.

Citáty

phpgGssPL
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Škola je každopádně hodně důležitá, protože nikdy nevíte, co se vám v hokeji může stát. "