Týden hokeje ve Warriors Brno

Týden hokeje ve Warriors Brno

První náborová akce v novém roce byla pod záštitou Českého hokeje. Warriors ve spolupráci s Českým hokejem v rámci týdne hokeje uspořádali již popáté akci s názvem „Pojď hrát hokej“. Na zimní stadion na Úvoze našlo cestu na dvě desítky malých dětí, které si chtěly vyzkoušet tu snad nejúžasnější kolektivní hru na světě – lední hokej.

Banner

Rodiče spolu s dětmi zažili během hodiny a půl nabitý program plný radosti, zábavy i nových informací. Po registraci, kde děti od našich trenérů dostaly pěkné dárky, se šly převlíkat do nových dresů a do bruslí. Rodiče spolu s trenérem Dominikem Humlem mezitím zamířili do jedné z učeben školy přímo sousedící se zimním stadionem, kde si vyslechli pár informací o našem klubu Warriors, a taky celkově o Českém hokeji a jím pořádaných akcích. 

Následovala hlavní část programu na ledové ploše. Tam si děti spolu s trenéry užily spoustu zábavy a radosti. Kromě našich mládežnických trenérů, na malé hráče dohlížely i krasobruslařky, které jim asistovaly při jejich prvních krůčcích. Na programu byly různé typy her. Jde přeci o to, aby si děti především hrály a odnesly si krásný zážitek. V jedné třetině hřiště zároveň mohli rodiče pozorovat ukázkový trénink našich čtvťáků. Ti, kteří ještě hokeje neměli dostatek, měli možnost ještě zůstat i na následný trénink přípravky. 

Týden hokeje se na Úvoze konal již popáté a jako vždy měl úspěch. Z více než dvou desítek dětí se nakonec zaregistrovalo devatenáct nováčků. Tato akce byla jedna z mnoha, které nás v letošním roce ještě čekají. Věříme, že se všechny tyto akce nám přivedou další mladé hokejisty, které bude hokej a sním spojené aktivity, především bavit a dokážeme v jejich srdcích zapálit tolik potřebný plamínek.

Děkujeme všem, kteří se akce zúčastnili, a budeme se těšit na mnoho dalších společných zážitků!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HCM Warriors Brno najdete zde.

Citáty

phpPaAR8p
Peter Forsberg

Švédská legenda a člen Triple Gold Clubu

„Rodiče! Užívejte si to, dělejte vše pro dítě. Držte je u více sportů. Nestresujte je.“