Týden hokeje v Krnově

Týden hokeje v Krnově

Náborová akce v rámci Týdne hokeje proběhla na zimním stadionu v Krnově dne 20. 9. 2017. Byla předem dostatečně propagována plakáty a letáky ve školách a školkách, na plakátovacích plochách ve městě, sociálními sítěmi a v místním tisku.

Banner

Akce Týden hokeje byla zahájena v 16.00 registrací, při které se registrovalo celkem 10 dětí, kterým byly následně rozdány náborové letáky, suvenýry, včetně národních dresů, na které byly napsány jména jednotlivých účastníků. Poté proběhla prezentace, během které byly sděleny základní informace o klubu a jeho činnosti.

Druhá část prezentace obsahovala informace o projektu Pojď hrát hokej. Rodiče a děti měli možnost si prohlédnou zázemí stadionu pro hráče. Poté následoval program na ledě, kterého se zúčastnilo 5 trenérů.

Součástí programu na ledové ploše bylo i modelové utkání přípravky v minihokeji. Na konci proběhla společná fotografie dětí s trenéry. V 17.45 hodin byl program ukončen. Z celého průběhu byla pořízena fotodokumentace. Celkový počet účastníků byl bohužel nižší než při lednové akci, pravý důvod poklesu jde jen těžko odhadovat. Možný důvod je ten, že Krnov je malé město a dětí je málo. S registrovanými účastníky bude klub nadále komunikovat a doufá, že se podaří zařadit nové děti do hokejového klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Krnově najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“