Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Celkem 26 potenciálních malých Bruslařů našlo ve středu 23. listopadu cestu do ŠKOENERGO Arény, kde od 17:00 hodin proběhl nábor dětí s podtitulem Pojď hrát hokej. Už tradiční akce proběhla v zajetých kolejích, rodiče se seznámili s tím, co to znamená, mít doma malého hokejistu, děti si vyzkoušely rozcvičku a poté se sklouzly na ledě.

Banner

Děti společně s rodiči prošly registračním online systémem, kdy bylo nutné vyplnit nezbytné kolonky na příslušném formuláři, a kde jim se zápisem pomáhali junioři Bruslařského klubu. Potenciální mladí hokejisté a hokejistky v tu chvíli navíc dostávali dárky v podobě hokejových lahví na pití, odznáčků a klubového oblečení.

V kabině nejprve všechny přivítal trenér Radek Holík, načež následovala krátká rozcvička dětí na suchu a pro rodiče byla připravena prezentace ledního hokeje a klubu BK Mladá Boleslav. Pak už se děti vydaly na ledovou plochu, kde se ve většině případů poprvé sklouzly na ledě. Pomáhali jim v tom rodiče a trenéři mládeže. Na ledě se pak děti mohly potkat i s dvěma hráči A týmu – obránci Davidem Štichem a Adamem Jánošíkem.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mladé Boleslavi najdete zde.

Citáty

phpNE4Krf
Andrej Šustr

obránce s bohatými zkušenostmi z NHL

„Díky studiu na univerzitě jsem získal vzdělání a několik extra let na to na sobě pracovat po hokejové stránce."