Týden hokeje v Pardubicích

Týden hokeje v Pardubicích

V pondělí 21. ledna 2019 se v pardubické ČSOB Pojišťovna ARENĚ uskutečnila další náborová akce Pojď hrát hokej, která je pod záštitou Českého hokeje. Děti si mohly vyzkoušet, jaké je to být hokejistou. Dynamo spojilo tuto aktivitu s kurzem bruslení, ty se konají každé pondělí a středu od 18.00 do 19.00 hodin v malé hale.

Banner

Na prvotní registraci děcka dostala dárky a upomínkové předměty a následně se zúčastnila prezentace. Celkem dorazilo 22 dětí. Prezentace zahrnovala informace o náborové akci, dále se seznámila s historií hokejového klubu Dynamo Pardubice a zároveň se i rodiče dozvěděli informace o kurzu bruslení. Následně se děti přesunuly do šaten, kde se oblékly do výstrojí a mohli se těšit na ukázkovou hodinu tréninku na ledové ploše.

O děcka se postaralo celkem devět profesionálních trenérů Dynama Pardubice, některé děti si poprvé vyzkoušely své hokejové umění. Z A-týmu za dětmi dorazili Petr Sýkora, Ondřej Machala a Vojtěch Budík.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Pardubicích najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“