Týden hokeje ve Skutči

Týden hokeje ve Skutči

S ohledem na skutečnost, že náš klub nemá ještě v tomto období funkční ledovou plochu, sešli jsme se na venkovním hřišti Městských sportovišť. Počasí nám také moc nepřálo, a tak za námi přišlo pouze 5 dětí s rodiči a prarodiči (bylo jich více než hráčů).

Banner

Seznámili jsme je s možnostmi, které jim nabízí hokej obecně a také s konkrétními podmínkami v našem klubu – škola bruslení jednou týdně, při vstupu do přípravky výstroj od hokejového svazu zdarma, první rok neplatí členské příspěvky a podobně.

Za HC Skuteč se akce zúčastnilo 6 členů oddílu a 4 hráči různých kategorií.

Poté následovala zábava na hřišti, kterou připravili naši trenéři – několik stanovišť s různými hrami, střelba na branku, tělesná výchova hrou a tak dále. Děti odcházely zvesela s předanými dárky a rodiče s dobrým pocitem. Věříme, že se budeme dále vídat na naší škole bruslení.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Skutči najdete zde.

Citáty

phpUhStPw
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Je lepší v teplých měsících hrát baseball, tenis nebo lakros, třeba i za deště. Nebo plavání, neorganizovaný fotbal, jízda v terénu na kole. Házeli jsme míče o zeď, mixovali dohromady spousty dalších her. Všichni dobří hráči to tak dělali. Specializace na hokej začala až po 14 letech.“