Týden hokeje ve Dvoře Králové nad Labem

Týden hokeje ve Dvoře Králové nad Labem

V 16 hodin jsme podle plánu zahájili registraci účastníků akce, na kterou se nakonec dostavilo 17 účastníků. Po tom, co všichni bez problémů zvládli úvodní formality, vyplnili si svá jména na obdržené dresy a zabydleli se v hokejové kabině, začala dětem ukázková rozcvička, které se děti aktivně zúčastnily.

Banner

Pro rodiče byla souběžně s rozcvičkou připravena krátká prezentace ledního hokeje projektu ,,Pojď hrát hokej“ a byly jim předány informace k chodu našeho hokejového oddílu. Na závěr prezentace proběhla ukázka hokejové výstroje a rodiče byli informováni o bezpečnosti ledního hokeje v dnešní době. 

Po ukončení rozcvičky dětí a prezentace pro rodiče, se děti začaly připravovat na program na ledě. Děti společně pod vedením trenérů absolvovaly abecedu bruslení a jednoduché hry v kolektivu. Na konec programu si vyzkoušely střelbu na bránu, která měla u dětí velký úspěch a radost ze vstřelených branek byla obrovská.  

Na závěr akce proběhlo společné focení a rozloučení se všemi zúčastněnými. Akce se dětem líbila a těší se na další hokejové krůčky v našem klubu.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Dvoře Králové nad Labem najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“