Týden hokeje v Kadani

Týden hokeje v Kadani

V Kadani se na zimním stadionu konal v rámci Týdne hokeje již popáté nábor s názvem "Pojď hrát hokej". Akce začala od 16 hodin registrací účastníků, kterých se přihlásilo 8. V prostorách VIP proběhla prezentace, která představila lední hokej a klub SK Trhači Kadaň.

Banner

Rodičům byla v rámci akce, která proběhla za podpory Českého hokeje, ukázána hokejová výstroj. Byl rovněž představen klub SK Kadaň. Dále byla vysvětlena rodičům finanční stránka hokeje a uvedeno na pravou míru, že hokej není finančně tak náročný, jak si mnoho lidí myslí.

Děti byly oblečeny za pomoci dorostenců z klubu. Program na ledě proběhl dle plánu a byl zakončen společným fotografováním.

Nábory v Kadani probíhají pravidelně každý čtvrtek od 16:45 (příchod na zimní stadion v 16:00) a o víkendu v sobotu a neděli od 8:30 (příchod v 8:00).

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kadani najdete zde.

Citáty

php6ZfkAi
Jakub Voráček

útočník Philadelphie Flyers

„Když jsem byl malý, hrával jsem i tenis a fotbal. To je podle mého strašně důležité, aby, když je dítě ještě ve vývoji, dělalo co nejvíce sportů. Dnes mají děti bohužel jiné zájmy. Je to pak vidět na jejich obratnosti a talentu."