Týden hokeje ve Frýdlantu

Týden hokeje ve Frýdlantu

Zima je tady! Ještě ne ta opravdová se sněhem, mrazem, zimní bundou a teplými rukavicemi, avšak za vraty zimního stadionu ve Frýdlantě už zima začala – ta hokejová. V úterý 24. 9. si frýdlantská hokejová rodina pozvala na zimní stadion všechny holky a kluky, kteří ještě nepoznali, co je to hokejové hraní. Se svými rodiči dorazilo devět zvědavých dětí ve věku od 4 do 8 let.

Banner

Nejdříve probíhalo povídání v klubovně a rozdávaly se dárečky. Rodiče si odnesli informace o tom, jak hokejová rodina funguje a jak snadné je stát se s dětmi jejími členy. Děti si zase odnesly krásný hokejový dres se lvíčkem na prsou.

Pak už se šlo na to... vlastně na led. Do bruslí se nakonec obuli i ti, kteří nejdříve moc nechtěli. Na ledě již na ně čekali hokejoví trenéři, ale i skuteční hokejisté a hokejistky. Nehrál se ale jen hokej. Dělaly se první krůčky v bruslích a padaly i první hokejové góly v životě.

Malé frýdlantské hokejové naděje na konci celé akce všem předvedly, co všechno se na bruslích a s hokejkou a pukem naučili. Na závěrečné společné fotce je vidět radost všech, kteří se této akce zúčastnili.

A teď už je jen na nich, jestli se do naší velké frýdlantské hokejové rodiny přidají...

Těšíme se na vás!

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje ve Frýdlantu najdete zde.

Citáty

php61cYMg
Marek Židlický

mistr světa 2005

„Když jsem byl malý, chtěl jsem hrát všechno. Nebyly počítače a ani příliš jiné zábavy. Navíc pro mne, jako obyčejného kluka, to byla velká výzva.“