Osmý Týden hokeje je tady! Zapojí se do něj rekordní počet klubů

Startuje další Týden hokeje. Oblíbenou a už tradiční akci tentokrát ve spolupráci s Českým hokejem uspořádá všech 154 klubů zapojených do projektu Pojď hrát hokej, což je nejvíce v historii této náborové akce. Šanci vyzkoušet si, jaké je to být hokejistou nebo hokejistkou, tak bude mít opravdu každý, tentokrát v termínu od 20. do 26. ledna 2020.

Banner

Mezi 154 pořádajícími kluby není tentokrát ani jeden nováček. Pokud jste tedy nestihli některou z minulých náborových akcí pořádaných ve vašem nejbližším okolí, máte jedinečnou šanci to teď napravit.

30 000

Celkem tolik dětí si našlo cestu na některý z předchozích sedmi Týdnů hokeje

Pro všechny děti je připraveno spousta zábavy jak na ledě, tak i mimo něj. Organizátoři ve spolupráci s Českým hokejem připravili nespočet her, dovednostních disciplín i soutěží, které malým zájemcům o lední hokej přiblíží, jaké je to být hokejistkou nebo hokejistou. V minulých ročnících dokonce na průběh Týdne hokeje dohlíželi i takové hvězdy jako Jaromír Jágr, Martin Ručinský, Patrik Eliáš nebo třeba Martin Straka. Děti se tak mají na co a i na koho těšit! Pro každého účastníka Týdne hokeje budou navíc připraveny dárky včetně pravých hokejových dresů.

A na své si přijdou i rodiče. Pro ty je rovněž připraven doprovodný program, během kterého se dozví, co obnáší mít doma malého sportovce, jak je v daném klubu organizována práce s mládeží a jaký přínos má hokej pro jejich děti. A to jak po fyzické, tak i psychické stránce.

Rovněž budou představeny další projekty Českého hokeje, jako například Výstroj pro nejmenší, které si kladou za cíl poskytnout dětem hokejové vybavení bez nutnosti jeho nákupu. Navíc každý účastník Týdne hokeje, který se zaregistruje do projektu Pojď hrát hokej, má možnost získat dárkový poukaz na příspěvek na pořízení výstroje (více informací naleznete rovněž zde).

Osmý Týden hokeje rovněž nepřinese žádnou „suchou“ variantu této náborové akce. To znamená jediné – brusle berte s sebou! Pokud jimi vaše ratolest ještě nedisponuje, kontaktujte některého z organizátorů. Jak kontakt, tak přesný termín konání ve vašem klubu najdete ZDE.

Citáty

php5LHG35
Jiří Šlégr

Olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

„Moderní obránce vyniká rychlou přihrávkou. Ta je dnes rozhodující. A když ji dá, tak to neznamená, že pro něj akce skončila – musí podpořit útok.“