Týden hokeje v Táboře

Týden hokeje v Táboře

Ledovou plochu táborského zimního stadionu zaplavila na začátku tohoto týdne mohutná vlna mládí, nadšení a zábavy. Postaral se o to další díl celorepublikového projektu Týden hokeje.

Banner

Výzvu Pojď hrát hokej tentokrát vyslyšelo u Jordánu 28 dětí. „Bylo to pro nás vcelku příjemné překvapení,“ prohlásil trenér mládeže HC Tábor a koordinátor akce Jan Boháč. „Věřili jsme, že lednový termín bude silnější než ten zářijový, a to se potvrdilo,“ dodal.

Příchozí děti a jejich rodiče se nejprve seznámili s trenéry, programem akce a hokejovými základy jako takovými. Děti návdavkem dostaly reprezentační dres s novým „lvím“ logem českého hokeje, a dokonce si mohly vybrat mezi červeným a bílým provedením. Vzápětí už se naplno zapojily do čilého reje na ledě se soutěžemi, hrami i samotným hokejovým kláním. 

„Všichni jsme si to užili a věřím, že s většinou z dětí se budeme potkávat v našich hokejových týmech nebo oddíle krasobruslení,“ doufá v odezvu příjemně stráveného odpoledne Jan Boháč.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Táboře najdete zde.

Citáty

phpX5GKoE
Martin Ručinský

Trojnásobný mistr světa

„Hráč musí hokej milovat, mít zápal a bavit se tím. Ať mladý hokejista dělá i jiné sporty, já jsem hrál aktivně vedle hokeje fotbal a tenis.“