Týden hokeje v Kopřivnici

Týden hokeje v Kopřivnici

Po roční neplánované výluce HC Kopřivnice znova 24. 9. 2021 s radostí otevřel zimní stadion pro plánovanou akci Pojď hrát hokej (Týden hokeje). Přivítali jsme 18 nadějných posil pro náš klub.

Banner

Pro děti jsem připravili hodinovou zábavu v tělocvičně, kde si formou hry vyzkoušely své pohybové dovednosti a navázaly tím první kontakt se svými trenéry. Dále byla pro rodiče připravena prezentace, ve které byla zmíněna historie a současnost klubu. V krátkosti byli také seznámeni s činnostmi v mládežnických kategoriích klubu a jejich podporou.

V 16 hodin se konečně otevřela dvířka na ledovou plochu a tím si mohly děti vyzkoušet na 11 stanovištích své dovednosti. Jejich mentory byli nejen trenéři, ale i hráči z vyšších kategorií.

Rodičům byla předvedena i hra v minihokeji.

Po celou dobu jak na „suchu“, tak i na ledě podporoval děti rovněž maskot Olaf, který děti přivítal, povzbuzoval a hrál si s nimi. Hodina a čtvrt utekla tak rychle, že žádné z dětí nechtělo uvěřit, že je čas jít z ledu.

Všem zúčastněným rodičům za zájem o náš klub a tento krásný sport děkujeme! Se všemi se těšíme na viděnou na nadcházejících trénincích přípravky HC Kopřivnice.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kopřivnici najdete zde.

Citáty

phpy1V8eL
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nikdy neztrácejte pocit nadšení. Nikdy ho neberte jako samozřejmost.“