Týden hokeje v Chrudimi

Týden hokeje v Chrudimi

Vážení přátelé, náš hokejový klub se již pošesté zapojil do projektu "Pojď hrát hokej" organizovaný Českým hokejem, který má za cíl podpořit propagaci hokeje, nábory a přivést do klubů v celé ČR více dětí.

Banner

Jak jste možná zaregistrovali v rámci propagace tohoto projektu, v pondělí 23. 9. v podvečerních hodinách se na našem zimním stadionu konala akce Týden hokeje. Její zorganizování v souladu s pravidly stanovenými Českým hokejem si vyžádalo nemalé úsilí a spoustu času. Samotný průběh stál za to a lze s čistým svědomím říci, že výsledek naplnil cíle a očekávání.

Na zimním stadionu bylo přítomno téměř 80 účastníků a zájem zapojit se do hokeje potvrdilo přihláškou 14 dětí, resp. jejich rodičů. Akce splnila svůj účel a má svůj přínos pro náš klub. Proto jsme připraveni na její zorganizování i v dalším termínu - v lednu 2020.

Na zajištění se podíleli organizátoři z řad trenérů, vedoucích mužstev a funkcionářů našeho klubu.

Dovolte mi, abych jim všem touto cestou vyjádřil za sebe i za ostatní členy výkonného výboru našeho klubu poděkování a uznání. Bez jejich aktivní účasti by tento průběh a výsledek nebyl možný.

Miloš Vavřička
Předseda klubu

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Chrudimi u najdete zde.

Citáty

phpy1V8eL
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nikdy neztrácejte pocit nadšení. Nikdy ho neberte jako samozřejmost.“