Jedenáctý Týden hokeje je tady! Do akce se zapojí 157 klubů po celém Česku

Oblíbený Týden hokeje odstartoval! Po minulé sezoně, kdy byl po covidové pauze Týden hokeje na programu hned dvakrát, se jeho pořádání vrací zase na listopadový termín, konkrétně na 21. až 27. listopad 2022, kdy si děti budou moci vyzkoušet, jaké je to být hokejistkou či hokejistou, v jednom ze 157 přihlášených klubů.

Banner

Holkám a klukům ve věku od 4 do 8 let se tak opět naskýtá skvělá šance, aby si vyzkoušeli, jaké to je být hokejistkou či hokejistou. Rodiče pak mají šanci si užít s dětmi příjemnou akci, a navíc získat potřebné informace pro rozhodnutí o výběru sportu pro své dítě.

37

Tolik tisíc dětí se v uplynulých desíti ročnících zúčastnilo Týdne hokeje

Během přibližně dvouhodinového programu mají děti příležitost seznámit se s ledním hokejem, vyzkoušet si první hokejové krůčky a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Připraven je pro ně zábavný program na ledě i mimo něj.

S sebou přitom stačí mít jen brusle, cyklistickou či lyžařskou helmu a rukavice. Rozhodně nemusíte chodit s kompletní hokejovou výstrojí. Pokud nemáte brusle a helmu, můžete se u pořádajícího klubu informovat o možnosti zapůjčení vybavení.

Rodiče se při akci detailně seznámí s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí a rovněž se jim představí pořádající klub, který účastníkům poskytne všechny důležité informace, jak to v klubu chodí v úplných začátcích i v dalších letech.

Do propagace akce Týden hokeje se nově zapojil nejlepší český hokejista současnosti David Pastrňák. Podívejte se prostřednictvím tohoto článku na nové video a vizuál akce s českým reprezentantem a útočníkem týmu Boston Bruins.

Pokud uvažujete vyrazit se svými dětmi na akci Týden hokeje, sledujte webové stránky www.pojdhrathokej.cz a další oficiální kanály projektu Pojď hrát hokej (Facebook a Instagram). Termíny jednotlivých akcí v klubech naleznete na stránce www.tydenhokej.cz.

Propagační video s Davidem Pastrňákem: zde.

Citáty

phporczD6
Wayne Gretzky

Nejlepší hráč historie NHL

„Malý hokejista bude rád chodit na trénink pouze v případě, že to bude absolutní zábava – a tak to bylo u mě.“