Hokejová sezona 2020/2021 startuje! Přijďte se svými dětmi na nábor

Září neznamená pouze návrat do školních lavic. Jako již tradičně každý rok startuje v září i další hokejová sezona. Na rozdíl od té uplynulé, která skončila poněkud předčasně, se nová sezona rozjíždí podle starých pořádků. Což je šance pro všechny malé zájemce o lední hokej. Startují opět hokejové nábory!

Banner

Kluby po celé České republice netrpělivě vyhlíží nadcházející dny a týdny, během kterých se mohou děti přihlásit do jednotlivých klubů. Oproti minulé sezoně se sice v září neproběhne Týden hokeje, který se i po domluvě s kluby uskuteční v listopadu, to ovšem neznamená, že se nábory konat nebudou.

Nová náborová kampaň

Jak se natáčela nová náborová kampaň, jejíž hlavní tváří je kapitán české hokejové reprezentace Jakub Voráček, se můžete podívat ZDE.

Naopak. Kluby se už teď nemůžou dočkat, až k nim zavítají noví zájemci o lední hokej. V nové kampani propaguje hokejové nábory i kapitán české hokejové reprezentace Jakub Voráček.

Díky webu www.pojdhrathokej.cz máte šanci najít kluby ve svém okolí a v kartě klubu se poté i dozvědět další důležité informace ohledně náborů i klubu samotného. Svůj nejbližší klub najdete ZDE.

V případě, že si zvolíte jako sport pro své dítě právě hokej, není třeba se bát vysokých počátečních výdajů. Většina klubů totiž půjčuje hokejové vybavení dětem buď zcela zdarma nebo za malý poplatek. Český hokej navíc přispívá malým hokejistům na první výstroj.

Kromě toho si na webu Pojď hrát hokej můžete přečíst, jak to chodí v hokejových začátcích či o přínosech ledního hokeje pro osobnostní i fyzický vývoj dítěte, tedy zkrátka proč je hokej správný sport pro vaše dítě. Zde na webu www.pojdhrathokej.cz naleznete veškeré informace k hokejovým začátkům.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."