Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Sice v menším počtu, ale zato spoustu legrace a zážitků si odneslo 21 dětí – potenciálních malých Bruslařů – a jejich rodičů v úterý 21. ledna , kdy se od 17 hodin ve ŠKOENERGO Aréně konala jedna z mnoha částí jinak celorepublikové akce s názvem Pojď hrát hokej.

Banner

Děti si i s rodiči nejprve užili prohlídku zimního stadionu. „Pro začátek vás hokej naučí žít zdravě a dodržovat životosprávu. Budete v kondici a budete se cítit fajn,“ zaznělo mimo jiné v rámci krátké prezentace klubu, která tentokrát proběhla ve VIP prostorách stadionu.

Následoval přesun na led, kde s dětmi kromě trenérů mládeže pracovala také trojice hráčů A týmu, tentokrát obránce Martin Pláněk a útočníci Jan Stránský a Oscar Flynn. Všichni s dětmi absolvovali několik stanovišť, někde se střílelo, jinde se zkoušely jezdit nájezdy, bruslil se slalom nebo se chvílemi prostě jen tak diskutovalo o hokeji.

Nechyběl ani krátký modelový „zápas“ sehraný mladoboleslavskými mládežníky a samozřejmě závěrečná "týmová" fotka.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mladé Boleslavi najdete zde.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."