Týden hokeje v PZ Kladno

Týden hokeje v PZ Kladno

I přes časný termín naší akce s názvem Pojď hrát hokej si cestu na ČEZ stadion v Kladně našla více jak padesátka dětí. Náš oddíl akci v rámci Týdne hokeje Českého hokeje pořádal již poosmé. Oproti předchozím 7 akcím se z důvodu rekonstrukce 1. plochy ČEZ stadionu celý program uskutečnil na 2. ploše ČEZ stadionu.

Banner

Pro děti, které ještě nevlastní hokejovou výstroj, byla otevřena půjčovna bruslí a helem. Na akci se zaregistrovalo celkem 28 úplných nováčků.

Dětem se na ledě věnovali trenéři PZ, včetně olympijského vítěze Martina Procházky a bývalého kladenského kapitána Zdeňka Eichenmanna. Celý průběh akce byl pod taktovkou trenéra SpS Jaroslava Rittiga, který kromě pohybových aktivit na ledě připravil pro všechny i 30minutovou off-ice průpravu. Tím rodiče získali úplný přehled o skladbě přípravy nejmenších dětí.

Informace týkající se klubu a projektu Pojď hrát hokej byly prezentovány během aktivit na ledě formou projekce na velkoplošné obrazovce s příslušným komentářem moderátora.

Od akce si slibujeme, že se díky informacím od zúčastněných znovu rozjede Kladenská školička bruslení a z ní se podaří odchovat další skvělé hokejisty, jimiž se Kladno celá léta může pyšnit.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HC PZ Kladno najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.