Týden hokeje v Třemošné

Týden hokeje v Třemošné

Od 16:30 začali první zájemci přicházet na náš zimní stadion v Třemošné. U vstupu rodiče obdrželi prvotní informace, informační brožury a děti dostaly ihned při příchodu papírovou přilbu Meteoru Třemošná, gumový náramek, placku s logem Českého hokeje a další drobné předměty.

Banner

Po krátkém zdržení u recepce byli rodiče dále nasměrováni do šatny, ve které probíhala registrace. Rodiče vyplňovali formuláře a děti se těšily ze svých dárků. Dále pokračovalo putování po zimním stadionu cestou kolem skladu, kde jsme těm, kteří potřebovali půjčit brusle, helmu nebo rukavice, zapůjčili naše vybavení. Ti, kteří byli vybaveni na program dostatečně, pokračovali do šaten, které byly nováčkům k dispozici.

Od 16:45 byl připraven pro děti program v tělocvičně, kde si vyzkoušely pod dohledem trenérů zábavné hry. Zatímco se děti bavily v tělocvičně, rodiče byli informováni krátkou prezentací v salónku restaurace. Poté jsme s rodiči obešli zimní stadion, zhlédli trénink naší základny, podívali se do zázemí našich šaten, prohlédli si klubové venkovní hřiště a střelnici, nahlédli jsme do posilovny a nakonec jsme zavítali do tělocvičny, kde děti právě „trénovaly“.

Dále již následoval program na ledě v doprovodu našeho maskota - Meteoráčka. Děti si zahrály na veverky, povozily se na ledě, vyzkoušely si překážkovou dráhu a vyzkoušely si, jaké to je dát branku.

Po závěrečné fotce odcházela většina dětí nadšena, rodiče zase seznámeni s prostředím a informacemi. Za kolektiv pořadatelů této akce jsme byli rovněž spokojeni. Akce proběhla hladce, děti se bavily a my se již teď těšíme na další shledání s našimi nováčky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Třemošné najdete zde.

Citáty

phpJ1yNvf
Tomáš Hertl

útočník San Jose Sharks

„Jako malý jsem se často sám oblékal doma a chtěl jsem, abychom už jeli. Strašně jsem se těšil. Když jsme pak jeli z tréninku, tak jsem se ptal, kdy už bude další."