Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Týden hokeje v Mladé Boleslavi

Celkem 23 potenciálních malých Bruslařů našlo v úterý 25. ledna cestu do ŠKOENERGO Arény, kde od 16:30 hodin proběhl nábor dětí s podtitulem Pojď hrát hokej. Už tradiční akce proběhla v zajetých kolejích, chyběli snad jen hráči A týmu, kteří sváděli bitvu ve Zlíně.

Banner

Děti společně s rodiči prošli registračním systémem, kdy bylo nutné vyplnit nezbytné kolonky na příslušných formulářích, a kde jim se zápisem pomáhali junioři Bruslařského klubu. Potenciální mladí hokejisté a hokejistky v tu chvíli navíc dostávali dárky v podobě hokejových lahví na pití, odznáčků a malého občerstvení.

V kabině nejprve všechny přivítal trenér 1. třídy Radek Holík, načež následovala krátká rozcvička dětí na suchu a pro rodiče byla připravena prezentace ledního hokeje a klubu BK Mladá Boleslav. Pak už se děti vydaly na ledovou plochu, kde je čekalo hned několik stanovišť.

Vše fungovalo formou her a zábavy. Na ledě bylo s dětmi celkem 6 trenérů. Jelikož A tým tentokrát hrál venkovní utkání ve Zlíně, vyrazili dětem pomoci hráči juniorky.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Mladé Boleslavi najdete zde.

Citáty

phpva6Ja0
Henrik Lundqvist

brankář New York Rangers a olympijský vítěz

„Nenechte se odradit! Je jedno, kolik gólů dostanete. Ten pocit, kdy uděláte dobrý zákrok, za to stojí.“