Týden hokeje v Opočně

Týden hokeje v Opočně

Akce Pojď hrát hokej, při níž mají děti příležitost vyzkoušet si své první bruslařské krůčky a seznámit se s ledním hokejem, přilákala na Zimní stadion v Opočně velké množství zájemců. Počet nově registrovaných dětí se zastavil na číslici šestnáct. Při registraci děti obdržely drobné dárky – CCM lahev na pití nebo třeba plakát našeho národního mužstva.

Banner

Kluci a holky ve věku od 4 do 8 let měli možnost vyzkoušet si, jaké to je být hokejistou či hokejistkou. Dětem byla nejprve představena kompletní výstroj, kterou musí mít každý hokejista. Nejvíce zaujala výstroj brankářů – betony a vyrážečka s lapačkou. Zároveň s ukázáním výstroje proběhla prezentace pro rodiče, kde jim byl představen projekt Pojď hrát hokej, to, jak s ledním hokejem začít a také co všechno obnáší. Dále byl představen klub HC Opočno, jeho práce s mládeží a akce, které klub pro děti pořádá.

Poté se děti přesunuly na led, kde si užily spoustu zábavy. Dětem byl představen jejich první "trénink". Mohly si tak vyzkoušet různé hry, vystřelit si na branku nebo si projet opičí dráhu. Naši nejmenší hokejisté také sehráli pro rodiče s dětmi modelové utkání, které si samy děti poté vyzkoušely.

Jsme rádi, že dorazilo takové množství rodičů s dětmi, kteří mají zájem o lední hokej. Děkujeme Vám za účast a věříme, že se s Vámi budeme i nadále potkávat, ať už na škole bruslení, nebo na tréninku našich nejmladších hokejistů.

Možnost přihlášení platí po celý rok. Veškeré informace získáte u p. Trubače na tel. čísle 734 120 399.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Opočně najdete zde.

Citáty

php6cbzQI
Jakub Voráček

mistr světa 2010

„Na tréninky se těším. Je během nich sranda a pořád jste v dobré partě kluků."