Týden hokeje v Kolíně

Týden hokeje v Kolíně

Již tradiční hokejovou akci pro nejmenší uspořádali ve spolupráci s Českým hokejem kolínští trenéři a funkcionáři. V úterý 18. září 2018 se na kolínský zimní stadion přišlo podívat více než 50 malých dětí, z toho 16 úplně nových hokejistů.

Banner

Příchozí nejenže se vydováděli na ledě pod dohledem 13 zkušených trenérů a pomocníků z dorostu, ale také si odnesli něco na památku. Každý dostal dres v národních barvách, samolepky, placky s logem Český hokej a krekry od sponzora.

Na ledě pak pro ně byly připraveny pestré aktivity. Jednak proběhla ukázka minihokeje, především ale byla pro děti připravená různá stanoviště. "Děti si vyzkoušely základy bruslení, střelbu na branku a různé hry. Bruslily s hrazdičkami, užily si i stanoviště s overbally," řekl hlavní trenér náboru Kolína Josef Hasil.

Všechny děti si trénink užily a už se těší na další náborová shledání, která na kolínském zimním stadionu probíhají pravidelně vždy v úterý, ve čtvrtek a v neděli. Termíny náboru najdete vždy aktuálně na webu www.sckolin.cz v sekci Rozpis ledu ZS. Tréninky náboru jsou označeny písmenem N.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Kolíně najdete zde.

Citáty

phpAc724u
Dominik Hašek

olympijský vítěz a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu

Doplňkové sporty jsou výborná věc. Dělejte klidně dva tři sporty naráz a pak se rozhodněte pro jeden.