Týden hokeje s HC Pumy Pelhřimov

Týden hokeje s HC Pumy Pelhřimov

Ve čtvrtek 26. 9. 2019 si na zimní stadion v Pelhřimově udělalo cestu skoro 30 malých hokejistů a hokejistek, aby se zúčastnili akce Pojď hrát hokej. A pro všechny zúčastněné to bylo skvěle strávených 90 minut.

Banner

Každý příchozí, který se registroval, dostal vedle dárků od Českého hokeje i něco od Pum – samolepky, odznaky a klubový gymsack. Kdo neměl helmu anebo brusle, tomu jsme je rádi zapůjčili.

Nově jsme pro tuto akci vytvořili v zázemí stadionu koutek s off-ice aktivitami. Děti si mohly zaskákat přes překážky nebo zkusit dribling či střílení s hokejkou a florbalovým míčkem.

Protože jsme chtěli, aby rodiče získali co nejvěrnější obrázek o hokejovém „rodičovství“, vzali jsme je do šatny našich malých hokejistů. Tam jsme ukázali hráčskou a brankářskou výstroj, demonstrovali, jak se správně obléká, sdělili filosofii klubu, finanční náročnost hokeje a také jak hokejový svaz pomáhá klubům a rodičům.

Poté následoval program na ledě, na který se všichni těšili. Jsme rádi, když rodiče mohou sdílet radost s jejich dětmi, a proto jsme nikomu nezakazovali vstup na led. Některé děti byly na zimním stadionu poprvé a přítomnost jejich rodičů jim pomáhala odbourat ostych.

Pevně věříme, že tato povedená akce otevřela dveře do srdcí všech malých i velkých účastníků.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje s HC Pumy Pelhřimov najdete zde.

Citáty

phpPaAR8p
Peter Forsberg

Švédská legenda a člen Triple Gold Clubu

„Rodiče! Užívejte si to, dělejte vše pro dítě. Držte je u více sportů. Nestresujte je.“