Týden hokeje v Soběslavi

Týden hokeje v Soběslavi

Ve středu 26. 1. 2022 proběhla na zimním stadionu v Soběslavi akce Týden hokeje.

Banner

Tato akce byla masivně propagována v místních školkách a školách, pomocí plakátů na městských výlepních plochách, v městském rozhlasu a také v místních novinách.

Na přípravě akce se podílelo téměř celé vedení klubu a zapojeni byli samozřejmě i všichni kluboví trenéři. Do doprovodného programu se podařilo zapojit chlapce ze žákovských kategorií. Celkem se na akci podílelo více než 10 osob.

Program byl zahájen v 17:00 registrací dětí. Zaregistrovaným dětem byly předány všechny věcné dárky a dále pro ně byl připraven doprovodný program. Děti si mohly vyzkoušet hráčskou i brankářskou výstroj, zhlédnout prezentaci klubu, navštívit hokejovou střelnici a také pro ně byl připraven ukázkový trénink starších žáků.

Posléze se všechny zaregistrované děti oblékly do výstroje a ve společné místnosti jim a jejich rodičům byly sděleny informace potřebné pro vstup na ledovou plochu. Nejdřív si děti vyzkoušely první krůčky na ledě a pak byly rozděleny do družstev dle individuálních dovedností. Čekal na ně zábavný program na ledové ploše.

Během celé akce byl přítomen profesionální fotograf, který celý průběh akce zdokumentoval. Na závěr proběhlo focení všech zúčastněných osob. Děti i rodiče si připravený program užili a hodnotili ho velice kladně.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v Soběslavi najdete zde.

Citáty

phpl0UY4f
Dominik Hašek

Brankář s vysokoškolským titulem

Pokud hráč nemá šanci hrát nejvyšší ligu, ale chce zůstat u dobrého hokeje a tu možnost dostane na univerzitě, tak je to skvělá věc a já tuhle myšlenku univerzitní ligy jedině podporuju.